Comunicare online//Copywriting & content

Un copywriting bun duce la o comunicare eficienta si genereaza leaduri urmarind un  comportament persuasiv al consumatorului. Suntem de parere ca intr-o piata  supraaglomerata de prezente, mesaje si actiuni de marketing, un brand trebuie sa comunice consecvent, eficient si cel mai important sa comunice relevant.

Suntem toti familiari cu textul lui Bill Gates din 1996 in care afirma "Content is  King". Prezentarea de continut relevant pentru utilizator trebuie sa fie unul dintre  cele mai importante obiective in cadrul unei strategii de comunicare eficiente.  Continutul prezentei tale online va determina ce rata de succes are aceasta in generarea de trafic prin intermediul motoarelor de cautare. Proiectul tau online trebuie sa inglobeze continut unic si relevant specific produselor sau serviciilor prezente.


Suntem de parere ca trebuie sa vorbesti pe limba potentialilor clienti. Obiectivele website-ului tau sunt clare si cuantificabile. Conversiile, fie ca este vorba de achizitonarea de produse sau servicii online sau determinarea actiunilor in diverse pagini, se pot realiza in momentul in care continutul este personal si satisface potentialele nevoi ale consumatorului. De aceea generarea de continut trebuie sa fie atent cercetata in prealabil si orientata catre nevoile si tipul de personalitate al targetului caruia te adresezi.

Consideri ca ai nevoie de acest serviciu?
solicita o oferta
Vrei mai multe informatii?
vezi lista proiectelor
Stiri si evenimente: Ne face placere sa anuntam lansarea noului serviciu certificat de email marketing Daily Whisper afla mai multTe asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.