Comunicare online//Servicii email marketing

O afacere isi atinge finalitatea si isi dovedeste eficienta atunci cand bunurile sau serviciile lansate pe piata isi gasesc cumparatori. Ori, pentru ca un produs sa fie in mod potential apt de a fi distribuit si cumparat, trebuie sa fie perceput si cunoscut la adevarata sa valoare de potentialul cumparator.


Asadar, atunci cand un agent economic propune un nou produs sau serviciu trebuie sa se asigure ca potentialul cumparator va ajunge sa stie de existenta acelui produs, sa cunoasca calitatile sale si va putea sa-l diferentieze de alte produse similare aflate pe piata. Pentru realizarea acestor obiective compania trebuie sa-si conceapa o strategie de comunicare prin care sa-i informeze pe potentialii clienti despre produs, despre calitatile acestuia, prin care sa incerce o pozitionare a acestuia in raport cu marci similare.

 

Comunicarea trebuie sa se afle in centrul a tot ceea ce intreprinde compania si este prezenta in toate activitatile acesteia, strategia avand la baza ipoteza comunicarii bilaterale eficiente – consumatorii comunica companiilor ce doresc, iar companiile ii informeaza pe consumatori in legatura cu tot ceea ce au de vanzare.

 

Kanvas Studio intelege necesitatea si avantajele pe care le poate aduce comunicarea prin email in raport cu alte mijloace moderne de comunicare si ofera un serviciu propriu - Daily Whisper - pentru detalierea formelor pe care aceasta le imbraca. De aceea, Kanvas Studio va concepe o strategie de comunicare online optima care sa conduca cu succes la indeplinirea strategiei de marketing si atingerea obiectivelor generale asumate prin aceasta strategie.

 

De ce Daily Whisper? 5 motive pentru a alege solutia noastra:

 

Rezultatele pot fi masurate!

 

Ofertele se pot personaliza!

 

Este singurul canal interactiv!

 

Loializarea si fidelizarea clientilor dumneavoastra!

 

Generarea si cresterea vanzarilor!

 

Consideri ca ai nevoie de acest serviciu?
solicita o oferta
Vrei mai multe informatii?
vezi lista proiectelor
Stiri si evenimente: Ne face placere sa anuntam lansarea noului serviciu certificat de email marketing Daily Whisper afla mai multTe asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.