Branding & corporate identity//Identitate vizuala
Kaiya

Kaiya.ro reinventeaza senzualitatea si clasicul, culegand pentru propria-i colectie doar acele produse diafane, din materiale fine si rafinate, care debordeaza de eleganta si gratie intr-un univers feminin magic.

Hadji

Linii curbe, simple, elegante si wordmark extrem de fashionable pentru a sugera emotia sunetului, a prezentei artistice si a ideii de "music for the soul". Se serveste loud, pe plaja si insotit de un mojito racoritor.

Fashion Lab

Identitatea Fashion Lab s-a nascut din asocierea trasaturilor si valorilor definitorii pe care doreste sa le evidentieze clientul pe piata prin brandul sau cu profesionalismul, calitatea serviciilor si o pozitionare catre un segment aparte al consumatorilor care doresc si "altceva", ceva nou, o alternativa inedita si indrazneata la tendintele modei actuale.

Daily Whisper

Totul pleaca de la dorinta de a crea o imagine pozitiva care sa ramana intiparita in mintea si inima consumatorului. Kanvas a orchestrat intregul proces de creatie bazandu-se pe cele 3 tipuri de valori de brand (functionale, expresive si centrale) dand nastere unui concept minimalist dar indraznet, eficient dar emotional, inovativ dar organic.

Rolos

Conceptul Rolos s-a nascut intr-o perioada in care retelele sociale au un succes enorm. Ne facem noi prieteni online, pastram legatura prin email si suntem astfel conectati in mediul digital. Plecand de la ideea de "Map Up Your World" am dezvoltat o identitate prietenoasa, usor recognoscibila si in ton cu mesajul pe care brandul doreste sa il transmita clientilor sai.

Topex

Filozofia brandului TOPEX este construita in jurul unei idei concretizate verbal prin sintagma "everything connects". In cadrul domeniului IT, Topex sunt cei ce ofera solutii de comunicare, devenind astfel piesa ce completeaza ansamblul, piesa care nu ar fi existat fara celelalte, dar fara de care intregul ar fi lipsit de coerenta.
Te asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.