Comunicare online//Servicii email marketing
Praktiker

Simti nevoia unei schimbari? Stii ca ai nevoie de ceva, dar nu intotdeauna ai fost praktic in alegerile tale? Noi aducem solutiile si sfaturile praktice in casa ta, fiind mereu alaturi de tine.

Kaiya

Kaiya.ro reinventeaza senzualitatea si clasicul, culegand pentru propria-i colectie doar acele produse diafane, din materiale fine si rafinate, care debordeaza de eleganta si gratie intr-un univers feminin magic.

Photosetup

Nu este intotdeauna suficient doar sa aduci clientul pe site-ul tau! Este nevoie sa comunici, prin mijloace adecvate si eficiente si mai ales ca comunici ceea ce clientul isi doreste si are nevoie.

Hostway

Rapoartele complexe, analiza comportamentului abonatilor si posibilitatea trimiterii targetate a mesajelor catre abonati intr-un mod cat mai eficient, au constituit principalele elemente ale strategiei de comunicare ale Hostway.

British American Tobacco

Rapoartele complexe si avansate, identificarea si analiza comportamentului utilizatorilor precum si posibilitatea trimiterii targetate a mesajelor intr-un mod cat mai eficient, au constituit principalele elemente ale strategiei de comunicare ale B.A.T. catre abonatii sai.

Grey Worlwide

Sistemul de raportare avansata, identificarea si analizarea comportamentului utilizatorilor precum si posibilitatea trimiterii targetate a mesajelor intr-un mod cat mai eficient, au constituit principalele elemente ale strategiei de comunicare ale Grey Worlwide catre clientii sai.
Te asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.