//Strategie si consultanta online
Photosetup

Website-ul Photosetup.ro a constituit inca de la inceput o provocare, atat din punct de vedere stilistic, cat si din punct de vedere al structurarii informatiilor si mai ales, datorita numeroaselor functionalitati si a platformei complexe pe care a fost dezvoltat.

Kaiya

Kaiya.ro reinventeaza senzualitatea si clasicul, culegand pentru propria-i colectie doar acele produse diafane, din materiale fine si rafinate, care debordeaza de eleganta si gratie intr-un univers feminin magic.

Kia Motors V2

Ca o componenta a strategiei de promovare online, lansarea noii versiuni a website-ului Kia, a insemnat totodata si stabilirea unei maturitati in exprimare in concordanta cu imaginea producatorului auto.

Fashionlab V2

Fashion Lab se doreste a fi un autentic "laborator de moda" care sa ofere consumatorilor doritori de rafinament, eleganta si stralucire posibilitatea de a se regasi in fiecare brand propus.

Mit Motors

Pasiunea extrema pentru masini a fost motorul care a propulsat Mit Motors spre target-ul de a deveni unul dintre cei mai prolifici importatori de autovehicule pe piata locala de profil.

Fashionlab V1

Gandit si dezvoltat pe o platforma complexa, cu un design rafinat si nonconformist, site-ul ofera cele mai importante facilitati specifice unui magazin online si in plus, o navigare intuitiva si acces rapid la informatiile necesare cunoasterii produselor.

Kia Motors V1

Lansarea, in 2006 a noului site www.kia.ro a coincis cu lansarea noului model Ceed, modelul ce avea sa reconfigureze intreaga viziune si imagine a producatorului coreean.
Te asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.