Web design & development//E-commerce
Photosetup

Website-ul Photosetup.ro a constituit inca de la inceput o provocare, atat din punct de vedere stilistic, cat si din punct de vedere al structurarii informatiilor si mai ales, datorita numeroaselor functionalitati si a platformei complexe pe care a fost dezvoltat.

Kaiya

Kaiya.ro reinventeaza senzualitatea si clasicul, culegand pentru propria-i colectie doar acele produse diafane, din materiale fine si rafinate, care debordeaza de eleganta si gratie intr-un univers feminin magic.

Fashionlab V2

Fashion Lab se doreste a fi un autentic "laborator de moda" care sa ofere consumatorilor doritori de rafinament, eleganta si stralucire posibilitatea de a se regasi in fiecare brand propus.

Solarisfarm

Este indiscutabil faptul ca nu mai constituie o noutate prezenta magazinelor online cu produse bio. Totusi, nu putem sa nu ne punem anumite intrebari de genul "De ce conteaza ce faceti?" sau "Ce aduceti nou pe piata prin acest magazin online?"

Fashionlab V1

Gandit si dezvoltat pe o platforma complexa, cu un design rafinat si nonconformist, site-ul ofera cele mai importante facilitati specifice unui magazin online si in plus, o navigare intuitiva si acces rapid la informatiile necesare cunoasterii produselor.
Te asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.