Profil agentie//10 motive pentru a lucra cu noi
001.
Suntem creativi

Abordam deschis fiecare proiect si cu dorinta de a crea o imagine pozitiva care sa ramana intiparita in mintea si inima consumatorului.
  
002.
Livram rezultate

Unii spun ca “Locatie, Locatie, Locatie” reprezinta cheia succesului; noi afirmam “Conversii, Conversii, Conversii”. Tot ceea ce facem are ca obiectiv cresterea cu succes a ratei de conversie.
 
003.
Suntem pasionati

Ne place tot ce este legat de mediul digital. Petrecem ore indelungate citind articole, review-uri sau pur si simplu analizand statistici si  studii comportamentale.
 
004.
Ne plac provocarile

Abordam fiecare proiect cu entuziasm si interes maxim din dorinta de a ne demonstra, in primul rand, noua insine ca suntem capabili sa rezolvam un brief complex.

005.
Avem experienta

Chiar daca avem o experienta de 6 ani in afara formulei actuale,  cei 4 ani pe care i-am implint recent se traduc in peste 50.000 de ore de lucru si peste 50 de clienti cu care am avut placerea de a lucra cot la cot. In total sunt 10 ani dedicati mediului digital. Si daca te gandesti suntem inca foarte tineri.
 
006.
Suntem sociabili

Avem obiceiul de a trece peste granitele contractuale si a forma relatii stranse cu majoritatea clientilor nostrii. Cu multi dintre ei chiar petrecem timp in afara orelor de program.
 
007.
Suntem workaholici

Uneori ne prind orele tarzii ale noptii dezbatand noi abordari sau noi strategii pentru proiectele pe care le derulam. Ne place ceea ce facem si nu vedem un impediment in a petrece cat mai mult timp @work.
 
008.
Suntem flexibili

Suntem constienti ca nevoile si obiectivele business-ului tau se pot schimba in timp, de aceea consideram ca suntem capabili sa schimbam abordarea si sa tinem pasul cu tine si cerintele tale.
 
009.
Respectam termenele limita

Consideram deadline-urile ca fiind milestone-uri extrem de importante pe parcursul dezvoltarii unui nou proiect. Iar cum fiecare proiect are mai multe etape, facem tot posibilul sa respectam graficul de implementare.
 
010.
Purtam noroc

Avem ceva. Nu stim ce. Dar se pare ca pe parcursul timpului am purtat noroc celor care se aflau la inceput de drum dar  totodata si celor mai experimentati in mediul digital. Multe campanii, strategii si proiecte pe care le-am dezvoltat au avut un succes mai mare decat ne asteptam. Suntem optimisti si asta e contagios :)Te asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.