Profil agentie//Despre Kanvas Interaktiv

Experienta relevanta - web development

 

Kanvas Interaktiv este o companie axata pe dezvoltarea de aplicatii software complexe web-based. Acesta are capacitatea si know-how-ul necesar dezvoltarii de proiecte dedicate, web-based (portaluri, prezente online, microsite-uri) precum si proiecte cu acces restrans dedicate organizatiilor, servicii de comunicare online si email marketing.

Proiectele dezvoltate de catre Kanvas au la baza tehnologiile oferite de limbajul de programare PHP, limbaj ce foloseste baze de date MySQL si formatare CSS. In ceea ce priveste designul, vedem in fiecare proiect pe care-l dezvoltam potentialul de a ne folosi creativitatea pentru a aduce un plus de valoare imaginii clientilor nostri, implementand cu succes strategii de comunicare online pentru numeroase domenii de activitate.

Suntem pasionati de design in aceeasi masura in care suntem pasionati de munca pe care o facem. Energia si entuziasmul antreprenorial ne tin la curent cu ultimele noutati in domeniu in timp ce avem grija sa ne pliem intotdeauna la nevoile si asteptarile clientilor nostri.


Intotdeauna avem o echipa devotata, entuziasta si dornica de a lucra la dezvoltarea de produse si proiecte inovative. De asemenea, obiectivul nostru este de a intelege foarte bine nevoile clientilor nostri, astfel incat ne folosim cunostintele si priceperea in a atrage alaturi de noi nu doar un client, dar si un partener pe termen lung, de a crea relatii de incredere care sa ne permita sa ne concentram fundamental asupra valorilor afacerii pe care o dezvoltam.

Pretuim si garantam valorile si standardele etice la cel mai inalt nivel. Punem la dispozitia clientilor o echipa profesionista formata din experti cu vasta experienta in domeniile de expertiza ale afacerii noastre in timp ce echipa de Management de Proiect  aduce un plus de valoare adaugata serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.

 


 


Experienta relevanta Kanvas Studio – web developmentTe asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.