Strategie si consultanta online

Incepem fiecare proiect cu o imagine clara asupra businessului tau, a targetului si a pietei. Adunam apoi concluziile si cream strategia, atat pentru implementare, cat si pentru promovare. Pentru ca vrem performanta si rezultate inainte de orice.

Proiectele online de succes sunt definite de functionalitate, comunitate si continut. De multe ori o privire de ansamblu din exterior conturata in linii de consultanta te poate ajuta sa depasesti provocarile cu care te confrunti.

Web design & development

Valoarea tranzactiilor online capata noi dimensiuni de la an la an. Experienta pe care o avem in dezvoltarea de solutii e-commerce se traduce prin conversiile realizate si prin satisfactia consumatorilor.  

Construim prezente online avand ca obiectiv realizarea unei pozitionari coerente si maximizarea atributelor brandului tau.

Ne plac provocarile! Ne folosim inventivitatea si cunostintele acumulate anterior pentru a dezvolta solutii complexe viabile si eficiente.

Comunicare online

Intelegem necesitatea si avantajele pe care le poate aduce comunicarea prin email si de aceea am creat Daily Whisper, un serviciu de email marketing dedicat.

Prin intermediul social media marketing construim noi comunitati in jurul brandurilor si facilitam o comunicare directa si personala.

Un copywriting bun duce la o comunicare eficienta si genereaza leaduri urmarind un comportament persuasiv al consumatorului.

Branding & corporate identity

Numele si imaginea asociata numelui spun totul despre un brand.

 

Respectand valorile in jurul carora dezvoltam identitatea vizuala a unui brand, respectam clientii care trebuie sa se regaseasca intru totul in ceea ce transmite si simbolizeaza acel brand.

Design graphic & print

Totul pleaca de la dorinta de a crea o imagine pozitiva care sa ramana intiparita in mintea si inima consumatorului.

 

Capacitatea de identificare a formelor ce imbraca necesitatile unui client este elementul definitoriu al unei strategii de imagine progresive si a unei pozitionari bine ancorate in mediul de business.

Ai un proiect pe care crezi ca putem colabora?
Stiri si evenimente: Ne face placere sa anuntam lansarea noului serviciu certificat de email marketing Daily Whisper afla mai multTe asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.