Web design & development//E-commerce

158,9 milioane euro - valoarea tranzactiilor online in 2011
24% - crestere in 2011 fata de 2010 a valorii tranzactiilor online
200 milioane euro - valoarea tranzactiilor online preconizate pentru 2012


Iata 3 motive care te pot determina sa alegi solutia noastra de e-commerce!


Prin functionalitatile oferite, solutia de e-commerce dezvoltata de Kanvas Studio transforma website-urile in adevarate instrumente de comunicare online. Solutia de e-commerce include toate instrumentele necesare unei comunicari profesionale respectand cele mai inalte standarde in design, branding, usabilitate si SEO.


Solutia oferita de Kanvas Studio este o platforma care permite procesarea si distribuirea continutului din multiple surse in locatii / sectiuni diverse ale site-ului. Este usor de integrat la nivelul sistemului IT atat la nivel de continut cat si la nivel de aplicatie folosind o interfata personalizata.


Solutia CMS ofera o gama larga de functionalitati care va vor ajuta in administrarea facila a tuturor sectiunilor site-ului, oferindu-va astfel flexibilitate si control asupra afacerii pe care o derulati. Aplicabilitatea serviciilor de eCommerce se face pe un modul CMS (Content Management System) dezvoltat de catre echipa Kanvas Studio de-a lungul unei perioade de 5 ani, produs complex aflat in continua dezvoltare pentru a satisface nevoile celor mai exigenti clienti.

Consideri ca ai nevoie de acest serviciu?
solicita o oferta
Vrei mai multe informatii?
vezi lista proiectelor
Stiri si evenimente: Ne face placere sa anuntam lansarea noului serviciu certificat de email marketing Daily Whisper afla mai multTe asteptam la o cafea! Nu ezita sa ne contactezi:
office@kanvas.ro 021.345.03.18
Suntem la fel de sociabili ca si tine. Fii alaturi de noi:
f t g+ d be
Copyright 2007 - 2014 Kanvas Interaktiv. Toate drepturile rezervate.